Läs vad våra kunder tycker om oss!

Omdömen är viktiga. Det hjälper oss att få fler nöjda kunder. Att vara lyhörda mot våra kunder, att arbeta effektivt och metodiskt har genom åren en viktig framgångsfaktor för oss. Våra kunder har också uppskattat vår ärlighet, noggrannhet och kompetens. Vi har varit bra på att se de där små detaljerna, som inte stämmer ­– och att rätta till dem. Vårt motto är att du som kund alltid ska stå i fokus, och att du ska känna dig trygg med valet av oss som rådgivare.

 

Här nedan kan du läsa några omdömen som vi fått av våra kunder. Lämna gärna en recension eller omdöme du också!

Byggkonsulttjänster

BRF Härden är väldigt nöjda med det arbete Jan gjort åt oss med upphandling och projektledning vid takbyte på föreningens sex hus. Föreningen kan lätt räkna hem den kostnad det innebär att ta in en professionell konsult för ett så här stort projekt, både i upphandlingsskeendet och vid genomförandet.

Joakim Ekström – Styrelseordförande av Brf Härden, Norrköping

Brf Härden – takbyte

Vi anlitade Jan som KA för vår nybyggnation. Vi fick med Jan bra hjälp och ett mycket gott kvalitetsöga genom projektet. En mycket bra KA erfarenhet sett från vår sida.

Johan Stålberg – Uppdrag som kontrollansvarigPrivatkund

Jan Rambow är noggrann, observant, kunnig och hjälpsam.

Vi är mycket tacksamma, att vi i samband med vårt husköp, utöver entreprenörens oberoende besiktningsman anlitade Jan Rambow.

Marcus NossmanPrivatkund

Måste säger att vi på Kamux är otroligt nöjda med rambow ab! Kommer definitivt rekommenderas.

David Karlsson, Regionchef Syd, KamuxFöretagskund

Jan Rambow var professionell och i våra ögon väldigt duktig och påläst.

Jag anser mig själv som väldigt noggrann men Jan upptäckte flera saker som vi inte sett så att veta var och hur man skall titta är såklart väldigt värdefullt.

Kan varm rekommendera honom till dom jag känner och såklart dom jag inte känner 🙂 Med vänlig hälsning, David och Linda Axinder
läs mer

David och Linda AxinderPrivatkund

Jan Rambow besatt den kompetens som vi var i behov av och han var i sitt arbete tydlig, noggrann och snabb. Kan självklart rekommendera Jan Rambow och hans företag.

Curt Andersson, Decentra Fastighets ABFöretagskund

Vi anlitade Jan Rambow som besiktningsman för att slutbesikta vårt nybyggda hus. Vi är mycket nöjda med hans arbete. Han är mycket kompetent och noggrann. Vi kommer att anlita honom igen vid tvåårsbesiktningen av vårt hus. Vi kan varmt rekommendera honom som besiktningsman. 

Michaela och Georgios AnastasopoulosPrivatkund

Jag anlitade Jan Rambow som entreprenad besiktningsman då jag anlitade en byggfirma som skulle byggda om ett burspråk som hade en hel del brister. Det var tur att jag anlitade Jan som var riktigt noggrann eftersom byggfirman inte gjorde ett fackmannamässigt jobb till en början. Jan var tydlig med sina krav både mot mig och byggfirman och tillslut fick jag ett burspråk med kvalité, vilket jag nog aldrig fått om jag stått där utan en väldigt noggrann besiktningsman. Kan självklart rekommendera Jan Rambow!

Martin FranssonPrivatkund

Vi inom Estate Concierge har hittat ett bra samarbete med Rambow AB där vi, genom bra kalkylunderlag, snabbt kommer till avslut i avtalsförhandlingar. Det leder till fler och bättre affärer för oss. – Anders Strömlid, VD

Anders Strömlid, VD, Estate Concierge ABFöretagskund

Kompetensen hos Rambow AB har varit ovärderlig för oss när det handlat om att åtgärda våra husfasader på rätt sätt. De har stått för snabb återkoppling och professionellt bemötande. Deras stöd i processen mot byggentreprenören har varit avgörande.

Magnus KlingbergPrivatkund

Logistiktjänster

Med Katja fick vi en erfaren person som var lätt att integrera i  vårt dagliga arbete.

Det passade oss utmärkt då vi behövde kunnig och erfaren personal på kort varsel.

Detta medförde att vi i lugn och ro kunde tillsätta den tilltänkta tjänsten.

David Andersson, SGL Road ABFöretagskund

Katja: ”Du är en fröjd att jobba med”

Robert Frennessen, Trafik / Teamledare, Fraktkompaniet ABFöretagskund

I samarbetet med Rambow AB fick vi mycket värdefull hjälp vid en större maskinell nyinstallation.

Katjas goda kunskaper och erfarenheter inom logistik och transporter funkade klockrent och med sin tyska bakgrund hjälpte hon också till att kommunicera och lösa frågor med tyska leverantörer av utrustning. Jag kan varmt rekommendera Rambow AB som proffsiga och drivande i sitt samarbete.

Christer Rynegård, Projektledare, Returpack ABFöretagskund

Lämna ditt omdöme

Här kan du själv lämna ditt omdöme om Rambow ab. Skriv dina åsikter om hur du har upplevt de konsulttjänster som du som kund har köpt.

Skicka meddelandet