Omdömen är viktiga. Det hjälper oss att få fler nöjda kunder. Att vara lyhörda mot våra kunder, att arbeta effektivt och metodiskt har genom åren en viktig framgångsfaktor för oss. Våra kunder har också uppskattat vår ärlighet, noggrannhet och kompetens. Vi har varit bra på att se de där små detaljerna, som inte stämmer ­– och att rätta till dem. Vårt motto är att du som kund alltid ska stå i fokus, och att du ska känna dig trygg med valet av oss som rådgivare.

 

Här nedan kan du läsa några omdömen som vi fått av våra kunder. Lämna gärna en recension eller omdöme du också!

David Andersson, SGL Road AB
Företagskund

Med Katja fick vi en erfaren person som var lätt att integrera i  vårt dagliga arbete. Det passade oss utmärkt då vi behövde kunnig och erfaren personal på kort varsel. Detta medförde att vi i lugn och ro kunde tillsätta den tilltänkta tjänsten.

Marcus Nossman
Privatkund

Jan Rambow är noggrann, observant, kunnig och hjälpsam. Vi är mycket tacksamma, att vi i samband med vårt husköp, utöver entreprenörens oberoende besiktningsman anlitade Jan Rambow.

David Karlsson, Regionchef Syd, Kamux
Företagskund

Måste säger att vi på Kamux är otroligt nöjda med rambow ab! Kommer definitivt rekommenderas.

Robert Frennessen, Trafik / Teamledare, Fraktkompaniet AB
Företagskund

Katja: ”Du är en fröjd att jobba med”

Christer Rynegård, Projektledare, Returpack AB
Företagskund

I samarbetet med Rambow AB fick vi mycket värdefull hjälp vid en större maskinell nyinstallation. Katjas goda kunskaper och erfarenheter inom logistik och transporter funkade klockrent och med sin tyska bakgrund hjälpte hon också till att kommunicera och lösa frågor med tyska leverantörer av utrustning. Jag kan varmt rekommendera Rambow AB som proffsiga och drivande…

David och Linda Axinder
Privatkund

Jan Rambow var professionell och i våra ögon väldigt duktig och påläst. Jag anser mig själv som väldigt noggrann men Jan upptäckte flera saker som vi inte sett så att veta var och hur man skall titta är såklart väldigt värdefullt. Kan varm rekommendera honom till dom jag känner och såklart dom jag inte känner… läs mer

Curt Andersson, Decentra Fastighets AB
Företagskund

Jan Rambow besatt den kompetens som vi var i behov av och han var i sitt arbete tydlig, noggrann och snabb. Kan självklart rekommendera Jan Rambow och hans företag.

Michaela och Georgios Anastasopoulos
Privatkund

Vi anlitade Jan Rambow som besiktningsman för att slutbesikta vårt nybyggda hus. Vi är mycket nöjda med hans arbete. Han är mycket kompetent och noggrann. Vi kommer att anlita honom igen vid tvåårsbesiktningen av vårt hus. Vi kan varmt rekommendera honom som besiktningsman. 

Martin Fransson
Privatkund

Jag anlitade Jan Rambow som entreprenad besiktningsman då jag anlitade en byggfirma som skulle byggda om ett burspråk som hade en hel del brister. Det var tur att jag anlitade Jan som var riktigt noggrann eftersom byggfirman inte gjorde ett fackmannamässigt jobb till en början. Jan var tydlig med sina krav både mot mig och byggfirman och tillslut fick jag ett burspråk med kvalité, vilket jag nog aldrig fått om jag stått där utan en väldigt noggrann besiktningsman. Kan självklart rekommendera Jan Rambow!

Anders Strömlid, VD, Estate Concierge AB
Företagskund

Vi inom Estate Concierge har hittat ett bra samarbete med Rambow AB där vi, genom bra kalkylunderlag, snabbt kommer till avslut i avtalsförhandlingar. Det leder till fler och bättre affärer för oss. – Anders Strömlid, VD

Lämna ditt omdöme

Här kan du själv lämna ditt omdöme om Rambow ab. Skriv dina åsikter om hur du har upplevt de konsulttjänster som du som kund har köpt.

Skicka meddelandet