Om Rambow AB

Varje projekt har sina unika förutsättningar och utmaningar. Det krävs kunskap, insikt och erfarenhet för att skapa lyckade projekt. Som byggkonsult ser vi till att lagar och regler följs. Att du når uppställda kvalitets-, tids- och ekonomiska mål.

Vi är också en stödresurs inom spedition/transport och logistik och skapar ordning och reda. Detta genom att vi utför grundorsaksanalyser för att förbättra flöden. Ger dig snabb och saklig återkoppling. Och håller vad vi lovar.

Våra projekt varierar i storlek. Det kan vara för såväl näringslivet, organisationer som för privatpersoner. Vi trivs med denna variation av stora och mindre uppdrag. Det ger oss omväxling, och lär oss nytt. Kunskap som gör att vi kan ge dig som kund ett mervärde.

Med lång erfarenhet i branschen. Räknar vi ihop vår samlade kunskap som byggkonsult och inom logistiken blir det 58 år. Så även om vårt företag är ungt, är vi varma i våra kläder.

Att vara lyhörda mot våra kunder, att arbeta effektivt och metodiskt är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra kunder uppskattar också vår ärlighet, noggrannhet och kompetens. Vi är bra på att se de där små detaljerna, som inte stämmer ­– och att rätta till dem. Du som kund står i fokus, och kan känna dig trygg med valet av oss som rådgivare.

Varmt välkommen till oss!

Läs mer under våra tjänster.

Våra Erfarenheter

Byggbranschen - 32 år
Bygg- och projektledning - 26 år
Logistik - 26 år
Transportplanering - 26 år
Katja Rambow

Om Katja Rambow

Efter drygt 26 år i olika roller inom transportbranschen och tillverkande industri har

jag fyllt min ”kunskapsryggsäck” för att kommande åren kunna hjälpa dig och din organisation med bland annat:

  • All form av administrativ förstärkning inom (bil) transport, lager, logistik och produktionsorganisation. Deltidsuppdrag såväl som punktinsatser
  • Rådgivning i logistiska frågor, transportorganisation och lastsäkring

Axplock av ryggsäcken:

  • Transportplanering, tullhantering, distributionslogistik och fjärrtransporter
  • Lagerstyrning, materialförsörjning och projektledning
  • Lean, 5S, grundorsaksanalys och lastsäkring
  • Tyska som modersmål

Mitt mål är att hantera uppdragen professionellt, prestigelös och noggrant, för att skapa ett mervärde för dig och din organisation.

Välkommen att kontakta mig!

Om Jan Rambow

Som byggnadsingenjör med mer än 32 års arbetslivserfarenhet i byggbranschen, i olika roller såsom konstruktör, platschef, kalkylator och projektledare, har jag skaffat mig en bred grund att stå på.

Kolla gärna min profil på LinkedIn

Jan är certifierad Besiktningsman och certifierad Kontrollansvarig enligt PBL (KA) med behörighet K. Som SBR Byggingenjör ingår han i expertgrupperna för KA och EB. http://sbr.se/expertgrupper/

Sedan hösten 2018 är Jan även godkänd som besiktningsman av BKR/Byggkeramikrådet.

bkr.se

SBR Godkänd besiktningsman
Kontrollansvarig enligt PBL